Huisjes in Noord-Noorwegen

Vakantiehuisjes in het noorden van Noorwegen

Hieronder vind je een actuele selectie vakantiehuisjes in het noorden van Noorwegen. Het aanbod wordt verzorgd door Locus Solus, waar je de mooiste vakantiewoningen van Europa vindt.

Zit jouw huisje er niet bij? Kijk dan op de website van Locus Solus voor nog veel meer huisjes in Noorwegen.

Ballangen, Noorwegen: Ballangen

vakantiehuisje: BallangenGroot vakantiehuis in Efjord. Hier heeft u contact met de natuur. Adembenemend uitzicht op Efjord, een van de mooiste fjorden van Noorwegen. Mogelijkheid om walvissen, dolfijnen en anderre dieren te zien.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Sørvågen, Noorwegen: Sørvågen

vakantiehuisje: SørvågenDit goed uitgerustte, twee verdiepingen tellende vakantiehuis, beschikt over een groot terras en een mooi uitzicht over de Fjorden, bergen en de zee. In het kleine dorp Sørvågen op het eiland Moskenesøya beschikt over een restaurant en een supermarkt. Houdt u van kunst dan bent u bij Sørvågen aan het juiste adres. bezoek de vele galerieen en muesea. In het majestueuze berglandschap van Lofoten passeren mooie wandelwegen, meren waar u kunt vissen de revue. In Noord-Noorwegen zijn er het hele jaar door unieke, onvergetelijke natuurverschijnselen. In de zomer kunt u op het terras zitten en kijken hoe de middernachtzon nooit ondergaat. In de winter ziet u soms het noorderlicht in de hemel dansen. De Vriezer vindt u in de schuur.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bøstad, Noorwegen: Bøstad

vakantiehuisje: BøstadDit gezellige vissershuis staat in een prachtige omgeving, direct aan een prachtig zandstrand. Er zijn goede wandel mogelijkheid in de bergen en over het strand. In de herfst en winter kunt u misschien het noorderlicht zien. Waterkoker en broodrooster aanwezig. Bij het vakantiehuis hoort een grondstuk met open terras. De afstand tot de stad Leknes 25 km. De dichtstbijzijnde buren wonen op 20 meter.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Nygårdsjøen, Noorwegen: Nygårdsjøen

vakantiehuisje: NygårdsjøenVakantiehuis in een geweldige omgeving direct aan de Sundjordrivier en Sundfjord waar u perfect kan vissen. Er is een goede plek om te vissen aan het meer, de rivier of in de bergmeertjes. Wandelen langs de rivier is natuurlijk ook leuk om te doen. Ook bergwandelingen bieden geweldige uitzichten. De weg langs het huis brengt u naar Kystriksveien en is een belevenis op zich. Bod¢ ligt op ongeveer 1 uur rijden afstand en op ongeveer 40 minuten afstand kunt u de zogenaamde Saltstraumen ontdekken, waar de sterktste stroming van het water zich bevindt. In het dorp is duiken zeer populair. Onze tip: Het Polarkreis-Center in Saltfjellet. (Op ong 2,5 uur afstand

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Sørvågen, Noorwegen: Sørvågen

vakantiehuisje: SørvågenHier heeft u een super uitgerust vissershuis in het pittoreske havendorp Sørvågen op het eiland Moskenes op de Lofoten. Met de bijzondere bergen van de Lofoten op de achtergrond is de vissershaven met zijn roodgeverfde vakantiehuis, gebouwd in de huisstijl van een typisch Noord-Noorse visser, de belichaming van de idylle van Noord-Noorwegen. In overeenstemming met hun lange, goede visserijtradities, wordt de Lofoten omgeven door uitgestrekte, uitstekende visgebieden. In het huis van deze visser kunt u direct vanaf het terras vissen (vloed of eb) terwijl u geniet van het geweldige uitzicht op zee. De kleine nederzetting Sørvågen heeft een eigen restaurant en supermarkten; een boottocht op de Vestfjord wordt aanbevolen. Als kunst u interesseert, wilt u misschien de galerijen en musea in de omgeving bezoeken. Dit is ook de plek voor een actieve vakantie; De majestueuze bergen van de Lofoten herbergen een fantastisch wandelgebied en er zijn verschillende gemarkeerde wandelpaden die langs vismeren leiden. Noord-Noorwegen biedt het hele jaar door unieke en onvergetelijke natuurverschijnselen: in de zomer kunt u uitrusten op het terras van dit vakantiehuis, terwijl de middernachtzon nooit zakt; en in de winter kijk je met enthousiasme naar het poollicht, dat op een speelse manier het zwarte firmament van de poolnacht verlicht. Dit vakantiehuis is ook een uitstekende uitvalsbasis voor dagtochten naar bekende plaatsen zoals Svolvær, Leknes, Hennignsvær en Nusfjord. Het is ook het vreemde vogeleiland Røst, dat zich op de open Atlantische Oceaan bevindt en ongetwijfeld een bezoek waard is (veerdienst). Ervaar de speciale flair hier in het hoge noorden en boek dit vissershuis voor uw volgende vakantie in Lofoten.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Stø, Noorwegen: Stø

vakantiehuisje: StøDit mooie vakantiehuis is gelegen in een prachitg natuurlijke omgeving. In de regio zijn er veel mogelijkheden om te vissen en om op walvissafari te gaan. De nationale toeristische route loopt van de noordelijke punt van het eiland langs het vakantiehuis.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bøstad, Noorwegen: Bøstad

vakantiehuisje: BøstadMooi en praktisch appartement op de begane grond, direct aan zee. Uitzicht op de zee en de bergen. Gemeenschappelijke kade met buitentafel. NO-66 op de eerste verdieping.

- Klik hier voor meer informatie over deze woning

Tips Huisjes in Noord-Noorwegen